Видео: Скриена камера! Погледнете како реагираат луѓето на сирена од воз …

Ова е една од посмешните скриени камери, на еден автомобил е монтирана сирена од воз, и возејки по улиците овие момци свират и ги плашат луѓето.

Погледнете како реагираа на сирената …

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=2kDORB3vR8s[/tube]
Коментари

коментари