ВИДЕО: СЛАТКО ДВЕГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ЧИЈА ПЕСНА ЌЕ ВЕ РАЗНЕЖНИ

Таа ја пее песната „Old MacDonald Had a Farm“. Можеби нема да ги разберете сите зборови, но како и да е, таа е премногу слатка и не може, а да не ве разнежни.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=nuj2X2YeWn4[/tube]
Коментари

коментари