ВИДЕО: СЛУШНЕТЕ ЈА НОВАТА ПЕСНА НА ЕФТО ПУПИНОСКИ

Драги пријатели,
Уживајте во „Петра“, втората песна од новиот материјал во оваа 2015-та година. Среќна и бериќетна да ни е.
Ваш,
Ефто Пупиноски

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=Ah9ALlpQJLs&feature=youtu.be[/tube]
Коментари

коментари