Видео: Снежна забава на руски начин

Момците од рускиот град Рибинск во Јарославската област имаат луд начин на забава во снег. Нивните игри, покрај скокови од згради и прескокнување автомобили, вклучуваат и возење на импровизирани санки од гума.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=-YUdX2Zt2Ro[/tube]
Коментари

коментари