Видео: Социјалните мрежи велат дека Тамара Тодевска треба да е победникот на Скопски фестивал 2014!

Покрај многуте шпекулации кои излегоа денес во јавноста, дека имало местење на Скопски фестивал 2014, на социјалните мрежи се пишува дека Тамара Тодевска со песната “Брод што тоне”, треба да ја претставува Македонија следната година на Изборот на песна за Евровизија во Виена, Австрија.

Но, како и да е , Даниел Кајмакоски е официјалниот победник со песната „Лисја есенски“, а второ пласирана е Тамара.

Погледнете ја изведбата на Тамара…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=j4E25jkJAAc&sns=fb[/tube]
Коментари

коментари