Категории

(ВИДЕО) Stand Up комедија против досадата и негативноста – Издвоивме генијални странски комичари кои ќе ве насмеат до солзи

Иако во последните неколку недели не тресат претежно негативни вести, важно е да се остане позитивен дури и во вакви ситуации.
Смеата е најдобриот лек во вакви мигови а не постои подобар начин да се расположиме од оној гледајќи stand up комедии.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=gf7abOnr6qI

Прегледи:
43
Објавено на:
31.03.2020