Видео: Што ќе се случи кога ќе ставите дете на детектор за лаги

Што ќе се случи кога ќе ставите дете на детектор за лаги?

Џими Кимел го направил тоа на неговото шоу, видеото е постаро, но вреди да се погледне, бидејќи е многу….искрено.
Коментари

[fbcomments]