Видео: Tom and Jerry – Стани моме да заиграш (На Негорчки дијалект)

Слушнете како звучи Стани моме да заиграш (На Негорчки дијалект) …

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=UlROjI1PLI8[/tube]
Коментари

коментари