Видео: Тошо во Австралија ја фати жена му со комшијата … 

Тошо навикнат беше и во Македонија да ја наоѓа жена му со комшијата, има добар тренинг за тоа. Затоа погледнете како реагираше кога ја виде жена му со комшијата во кревет во Австралија …
Коментари

[fbcomments]