(ВИДЕО) Вежбајте дома: Одлични вежби за почетници

Физичката активност е одличен начин да го намалите стресот во оваа состојба кога наоколу владее паника околу корона вирусот. Ви споделуваме одлични видео туторијали за почетници за вежбање дома.

 

 
Коментари

[fbcomments]