Категории

(ВИДЕО) Вежби за правилно држење на телото и смалување на деформитетот на ‘рбетот

Искористете го слободното време за го корегирате држењето и да го исправите ‘рбетот.

Долготрајното седење и немањето доволно физичка активност се главните причини за деформитетот на ‘рбетот. Ви споделуваме неколку корисни видеа со вежби кои можете да ги правите во вашиот дом со цел да го смалите деформитетот и да го поправите држењето на телото.