Видео: Виталиј овој пат го претера! Скриена камера со еден човек со моторна пила, и пола човек од кого висат органи…

Еден човек со моторна пила, и пола човек од кого висат органи и се обидува очајно да побегне се главните улоги новата скриена камера на Виталиј.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=oFMsqrG9RWg[/tube]
Коментари

коментари