(ВИДЕО) Влегоа во тоалет и погледнаа кон огледалото: Ги облеа страв, а вие ќе се изнасмеете

На социјалните мрежи повторно кружи ова видео кое ги насмеа корисниците до солзи. Но, оваа ситуација беше смешна за сите, освен за главните ликови.

Како би реагирале вие доколку не можете да го видите вашето лице во огледалото, а девојката до вас си ја поправа шминката?
Коментари

[fbcomments]