Категории

Видео за луѓето кои не сакаат мачки: „За да засакате мачка, треба да живеете со мачка.“

Се смета дека постои поделба на луѓе кои сакаат мачки и луѓе кои сакаат кучиња. Всушност поделбата е на луѓе кои сакаат животни и оние кои не сакаат животни, вториве се сомнителна категорија.

Имено, BuzzFeed направи мал проект во кој испрати мачки на гости кај луѓе кои инаку не сакаат мачки и се плашат од нив. Што мислите, што се случи? Сите ги засакаа малите слатки влакнести топки.

Прегледи:
42
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
15.06.2016