(ВИДЕО) Заборавете на фигарото: Идеални локни со помош на овој трик!

Борбата со сувата и оштетена коса може да биде заморувачка, особено кога редовно користите фигаро или преса за коса. Меѓутоа, постои едноставно решение без употреба на овие алати кое не вклучува топлина и не и штети на косата. Следе ги чекорите во видеото, и ќе постигнете локни исто како со фигаро.
Коментари

[fbcomments]