Категории

ВИДЕО.Заради оваа убавица цел свет следи временска прогноза

Милиони ширум светот секојдневно пратат временска прогноза, а на Мексиканците тоа им е омилена програма. Не толку за да видат какво време ги очекува, туку заради водителката Џенер Гарсија, убавица со раскошни облини.

Оваа 25-годишна девојка секојдневно им го разведрува денот на сите кои се будат со поглед „на временската прогноза“.
Џенет на социјалните медиуми ја следат милиони луѓе.

https://www.youtube.com/watch?v=EA1eifE841s

Извор: Макфакс

Прегледи:
305
Категории:
Видео · Занимливости
Објавено на:
19.01.2017