Категории

Видео: Жена цивил го запрела полицаецот кој возел пребрзо, за да го опомене!

Често ни се случува додека возиме, да ни прелета полициско возило, возејќи нормално повеќе од дозволеното. Иако тоа понекогаш има оправдани причини, сепак во тие случаи уклучени се ротационите светла, но каков пример дава полицијата, за другите учесници во сообраќајот кога вози пребрзо.

Оваа жена била сведок на случај на пребрзо возење на полицаец, одела по него и му блиндирала да застане. Полицаецот застанал, а жената му кажува дека го застанала со намера да го опомени бидејќи вози пребрзо. Притоа го прашува дали има некаков итен случај, на што тој и одговара дека не возел пребрзо и дека оди накај работа.

A Woman Pulls Over A Cop For SpeedingThis woman thought a cop was driving too fast, so she pulled him over

Posted by NowThis on Tuesday, February 2, 2016

Прегледи:
74
Објавено на:
02.02.2016