Видео: Згоден полицаец заигра и ги воодушеви сите на Парадата на гордоста во Њу Јорк

Минатата недела беше светска недела за покренување на свеста за правата на ЛГБТ заедницата, па по тој повод покрај бројните активности кои ги имаа припадниците на оваа заедница, ширум светот беа организирани Паради на гордоста.

Една од најголемите паради беше организирана во Њу Јорк, каде имаше огромна посветеност, а за обезбедување на настаност се грижеше полицијата. Освен грижата за безбедноста на „забавата“, еден полицаец се погрижи да тоа биде навистина добра забава, па ги изненади сите кога ја прифати поканата за танц и заигра со едно момче.

Only in New York!!!

Posted by Worldstar Hip Hop on Sunday, June 28, 2015

Арон, момчето во виолетовата маица, вели дека пробувал да заигра со повеќе припадници на полицијата дента, но ниту еден не му се придружил. Сведоците од лице место велат дека полицаецот прво мирно го гледал, но по се изгледа сака добра забава и не можел, а да не се придружи. Впрочем не прави нешто лошо, танцот не е зло, нели?

Paige Ponzeka / Via youtube.com

Paige Ponzeka / Via youtube.com

И на крај си доби и бакнеж! :)
[tube]https://youtu.be/Hl972jf8cs4[/tube]

 
Коментари

коментари