Видео: Жената со најголемите силиконски гради на светот, кој се потешки од 18 килограми

Многумина веруваат дека фразата „Колку поголемо, толку подобро” е добра животна филозофија. Веројатно една од нив е и Мајра Хилс.

Мајра Хилс, попозната под своето уметничко име Бишајн е германски „модел” кој веројатно нема да го пронајдете листајќи по вашите омилени модни списанија.

Бишајн е позната по најголемите вештачки гради на светот и не постои ни едно парче дизајнерска облека кое е доволно големо за да ги прекрие. Освен што се големи, тие се и тешки и тоа повеќе од 18 килограми.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=djY-UQNyeMc[/tube]
Коментари

коментари