Видео кое топи срца: Љубовта на едно куче

Чарли го знаеме како кучето кое е одлична дадилка, а го видовме Чарли и како помага да се сменат пелените.

Тој е незаменлив дел од ова семејство, а семејството тоа сака да го покаже преку ова видео. Тие го научиле Чарли сам да прави многу работи во секојдневието, но љубовта не се учи, а љубовта која Чарли ја има кон бебето е неизмерно голема.
Коментари

коментари