Категории

Вие заслужувате некој кој ги цени сите ситни детали што ве прават личноста која што сте

Пронајдете некој што ви е љубовник, партнер и пријател.

Треба да се дружите со луѓе кои ве инспирираат, луѓе кои ве предизвикуваат да се издигнете повисоко, луѓе кои ве прават подобри. Не трошете го вашето драгоцено време со луѓе кои не додаваат на вашиот раст. Вашата судбина е премногу важна.

Пронајдете некој што никогаш не ве тера да се сомневате во вашата самодостојба. Се надевам дека ќе најдете некој што трча по вашата среќа исто колку и по нивната. Се надевам дека ќе најдете некој што ве поддржува во работите со кои страствено сакате. Пронајдете некој со кого можете да се смеете, да седите во тишина и да ги споделувате вашите најдлабоки тајни со него.

Пронајдете некој што ви е љубовник, партнер и пријател. Пронајдете некој што ги цени сите ситни детали што ја сочинуваат личноста која сте. Се надевам дека ќе најдете некој што го почитува вашето срце, вашето семејство и вашите вредности. Се надевам дека ќе пронајдете некој што ве потсетува дека ја заслужувате љубовта што ја давате.

Прегледи:
56
Објавено на:
13.04.2021