ВИКЕНД ХОРОСКОП (12 – 13 АВГУСТ, 2017)

Лав

Забавеното темпо овие два дена нема да ви донесе олеснување, туку напротив. Вишокот на слободно време како да работи против вас, бидејќи премногу размислувате и гледате проблеми дури и онаму каде ги нема.Финансиската ситуација е нестабилна, па тоа ви ги нарушува семејните односи.

Девица

Изненадени сте од однесувањето на личностите за кои мислевте дека добро ги познавате. Не сте одговорни за туѓите постапки, па немојте ни да губите време за нивна анализа. Поради лошото расположение имате потреба да се изолирате од околината. Без оглед што мислите дека само тоа би ви годело, направете го спротивното. Време е за дружење.

Вага

Бидејќи може да сте викендов исклучително повредливи како резултат од изминатите денови и влијанијата на планетите, ќе се фрлите во некакви конспиративни зафати и односи, се што ќе правите ќе биде на некој начин конспиративно, тајно, но промислено и калкулативно. Значи, внимавајте на своите обиди за манипулација со фактите и луѓето со кои сакате да си ја остварите личната доминантност.

Шкорпија

Викендов ќе ви биде релативно мирен и можеби и со бенефитни случувања ако сте така настроени од изминатите денови или како последица од случувањата во истите. Значи, убави динамични нешта посебно на планот на вашето социјално живеење, на планот на дружењата кои можат да бидат искрено речено и доста напорни за вас, посебно во недела, бидејќи ќе има еден куп преправања, подлажнувања, невистини и искривени нешта во вашите заемни односи.

 
Коментари

коментари