ВИКЕНД ХОРОСКОП (24 – 25 НОЕМВРИ, 2018)

Овен 

Ќе бидете нетрпеливи и склони да избрзувате. Сепак, колку и да копнеете работите да се случуваат со огромна брзина, подобро е да го забавите темпото на живот и да се движите со мали, сигурни чекори. Ќе сретнете интересна личност со нестандардни размислувања која ќе ви ги отвори очите за многу нешта на кои досега не сте им обрнувале внимание.

Бик

Можни се некои димнамични случувања во вашиот љубовен живот. Потребно е да направите некои промени за да продолжите понатаму. Овој викенд е време за опуштање и релаксација на умот. Ќе треба да внимавате на финансиите и односот со соработниците и колегите. Тие очекуваат голема поддршка од вас а не шефување.

Близнаци

Потребно е да оставите сериозен впечаток на својата околина. Бидете дисциплинирани со цел да ги задоволите различните критериуми или вкусови. Љубовта секогаш делува инспиративно, доколку умеете да ја препознаете нејзината трага. Побарајте нечиј совет. Располагате со погрешни информации, а вашите прогнози звучат неубедливо.

Рак

Некои желби на другите ќе ви бидат поголем предизвик и приоритет.Останете концентрирани и фокусирани за да научите повеќе. Денес ќе ги анализирате одново и одново работите кои поминале и ќе се подготвувате за нови активности. Можно е да ви биден побаран совет или услуга. Некој пријател ќе ви покаже колку му значите.

 
Коментари

коментари