ВИКЕНД ХОРОСКОП (26 – 27 ЈАНУАРИ, 2019)

Овен 

Делувате многу ефикасно или снаодливо во различни ситуации, со смислена тактика успевате да одговорите на новите работни предизвици. Потребно е јасно да ги дефинирате своите ставови за вредносните критериуми. Упорно барате излез од емотивна ситуација која полека почнува да ве оптеретува. Почекајте вашите впечатоци и мисли да се искристализираат, како правилно би согледале се што е потребно.

Бик

Помислата дека во овој момент се наоѓате за голем чекор пред другите, делува доволно поттикнувачки и возбудливо. Умеете да воспоставите добра работна контрола и да ги насочувате во правец кој донесува практични резултати. Во некои моменти умеете да делувате премногу таинствено, но можеби партнерот нема доволно интерес или волја да ги одгатне вашите мисли. Се соочувате со различности.

Близнаци

Важно ви е да се разликувате во професионална смисла или на начин кој остава голем впечаток на вашата околина. Соберете околу себе екипа од проверени соработници, како најдобар начин би ги разработиле сите аспекти на успешната работна стратегија. Ве возбудуваат нови емотивни игри во односот со блиската личност, посебно кога работите се случуваат по ваша мерка или вкус. Уживајте во некои убави работи.

Рак

Мотивирани за нов професионален успех прифаќате натпреварувачка атмосфера или идеја која ви ја предлага некоја влијателна личност. Вашите очекувања не можат во потполност да се остварат, но тоа не е причина да се чувствувате незадоволно. Ве прати лош дијалог во односот со партнерот меѓу вас постојат различни интерсирања и „мерки на вредност“. Дадете нова шанса на заедничките надежи.

 


тагови


Коментари

коментари