Категории

ВИКЕНД ХОРОСКОП (30 ЈУНИ – 01 ЈУЛИ, 2018)

Стрелец

Дали некој спомна романтичен состанок? Да, да! Иако не ви се верува и помина долго време од вашиот последен состанок, овој викенд ќе имате можност да излезете со ни помалку ни повеќе, личноста која не ви излегува од мислите последниве неколку месеци. Со среќа!

Јарец

Уште од почетокот на викендот ќе почувствувате позитивна промена во вашиот љубовен живот. Ќе почне да ви се допаѓа некоја личност за која претходно сте мислеле дека не е ваш тип. Уживајте во деновите со добро расположение и релаксирајте се со музика.

Водолија

Доколку чувствувате монотонија во вашиот брак или долга врска, тогаш разговарајте со партнерот и кажете му ги вашите незадоволства, но направете го тоа во ден кој ќе биде поволен за тоа. Внимавајте на здравјето и редовно одете на рутински преглед кај лекар.

Риби

Овој викенд направете нешто добро. Разбудете ја хуманоста во вас и помогнете некому. Саботното попладне препорачливо ви е да го искористите за мал шопинг, а неделата посветете ја на членовите од вашето семејство. Доколку не живеете веќе со нив, подгответе нешто вкусно и поканете ги на традиционалниот неделен семеен ручек.

1 2 3

Прегледи:
31