Категории

Vision Pro сетот на Apple ќе биде лансиран во 2024!

Дали сакате нешто ново и возбудливо? Доколку е така, подгответе се за најновото од технологијата!

Имено, Apple планира да го лансира сетот со надградена реалност некаде во март 2024 година.

Првичниот план било да се лансира во јануари, но сѐ уште се тестира уредот и се прават планови за дистрибуција.

Сетот прво ќе биде достапен во САД, а се очекува да биде пуштен и во други земји до крајот на годината.

Apple обично има пролетен настан во март, а истиот ќе се биде одлична можност за презентирање на новиот Vision Pro.

Со Vision Pro ќе можете визуелно и звучно да ја споите дигиталната содржина со вашиот физички простор околу Вас.

Прегледи:
59
Ознаки:
· · ·
Објавено на:
21.11.2023