Вистинската сенка за вашите очи

Во суштина убава шминка е онаа која ги корегира недостатоците и ги истакнува убавите црти на лицето, а никако не онаа што не претвора во сосема друга личност. Многу е важен изборот на декоративната козметика, тоновите и нијансите треба да бидаат најсоодветни на нашиот тен. Тука не смеат да се изостават и сенките за очи, не секоја сенка одговара на нашиот тен, а особено на бојата на нашите очи. Ви даваме краток и едноставен водич како најдобро да ги истакнете вашите убави очи.
Коментари

коментари