Витканите шишки се во тренд! (ФОТО)

Најпосакуван тренд во последните месеци се шишките. Меѓутоа, сега овој тренд има најнова варијанта. Овој пат „ин“ се витканите шишки.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YoE (Joey With A Y) (@yoe.apolinario) on


Најдоброто кај витканите шишки е тоа што многу лесно се стилизираат. Секоја дама која барем еднаш имала шишки знае колку труд понекогаш е потребно да се вложи за да се постигне посакуваниот изглед. Тоа не е правило за витканите шишки бидејќи тие секогаш одлично изгледаат. Меѓутоа, при шишањето треба посебна внимателност. Пожелно е косата да се скрати кога е сува со цел да не бидат шишките премногу мали. Освен тоа, горниот слој треба да остане малку подолг за витканите шишки да ја задржат својата живост.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALANNA (@alannaarrington) on
Коментари

[fbcomments]