Категории

Внесете ја Вашата дневна доза на смеа со овие смешни фотографии од птици

Се грижиме за Вашето расположение, затоа Ви доловуваме хумористични фотографии од птици и Ви ветуваме дека ќе ги размрдате мускулите во Вашата уста. Уживајте.

1. „Сега сврти лево“ …  „Другото лево“

2. Има нешто чудно и различно во сликава.

3. Навистина е многу брза птицава.

4. „Извинете, дали кажавте нешто?“

5. Птици дегустираат нечија омилена торта.

Прегледи:
205
Објавено на:
18.10.2022