Категории

Во Канада можете да купите Nutella со марихуана

Растечката популарност на храната во која меѓу другите состојки се наоѓаат и екстракти од марихуана ја произнесе и потребата за новиот производ – “Chrontella”.

Имено, станува збор за прехрамбен производ кој може да се купи во Канада, а кој настанал како мешавина од “Nutella” и екстракт од марихуана или медицинска марихуана. Пакувањето на “Chrontella” содржи околу 300 mg екстракт од канабис.

Комбинацијата на најпопуларниот крем од лешник, какао и млеко со најверојатно најпопуларната рекреативна дрога (барем во одредени држави во светот) се покажа како многу успешна.

Поизводителите на овој крем стојат и зад производот “Pif” кој наместо крем од лешник, ја комбинира марихуаната со путер од кикиритки.

Прегледи:
44
Објавено на:
23.03.2016