Категории

Во Кавадарци се појави „Ракијомат“ (ФОТО)

Забавна фотографија се појави на социјалните мрежи од еден кафемат во Кавадарци, Имено, некој на кафематот кој се наоѓа во центарот на градот додал дека од него може да си купите чашка жолта ракија за 10 денари.

Дали навистина овој кафемат пушта и Ракија, ќе треба да проверите сами.

Прегледи:
289
Објавено на:
05.11.2017