СЕ НАСМЕАВТЕ ЛИ ДЕНЕС? – Те фаќа дијареа во лифт …(Видео)

Тегобите со желудникот можат да бидат крајно непријатни, тоа го знае секој човек.

lift

Но кога ваква мака ќе ти се случи  додека си во лифт е веќе голема трагедија, не само за тебе туку и за тие што се во тебе во лифтот.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=afR7py5pLF8[/tube]
Коментари

коментари