Во мода е суптилниот сексапил: Ралф Лорен ја претстави новата колекција!

Меѓу многубројните ревии во Неделата на мода во Њујорк, една особено се издвои – ревијата на американскиот дизајнер Ралф Лорен.

Според моделите кои ги претстави, во мода е суптилниот сексапил и префинетата елеганција.
Коментари

коментари