Во пресрет на својот втор роденден, Social Hair Salon нуди безброј изненадувања за дамите во текот на целиот месец!

Во строгиот центар на градот, во близина на Владата на РМ, на 8-ми март – денот на жената, се отвори салонот за убавина „Social Hair Salon“ кој денес слави 2 години постоење.

 

Тие велат: „Наша мисија е да ја направиме секоја жена/девојка да се чувствува убаво во своја кожа, да биде уникатна и затоа решивме светлината на денот, салонот да ја види на еден ваков убав ден“.

Тимот разубавува голем дел од нашите јавни личности и ги добива симпатиите како од понежниот така и од посилниот пол. Во пресрет на нивниот роденден тие имаат безброј изненадувања за дамите во текот на целиот месец март.

Салонот за убавина „Social Hair Salon“ можете да го посетите на бул. „Свети Климент Охридски“ 20А или да добиете повеќе информации за услугите што ги нудат на +389 71 961 991 .
Коментари

[fbcomments]