Во Репродуктивниот центар за Европски елен во НП Галичица се родија првите еленчиња

Во Репродуктивниот центар за Европски елен во Националниот Парк Галичица се родија првите еленчиња. Во периодот кој следи, се очекуваат уште нови еленчиња, изјавија од паркот на својот инстаграм профил.

Нека се живи и здрави еленчињата и уште почесто да слушаме вакви преубави вести!

 

 

Заследете ги на нивниот инстаграм профил за да добивате уште вакви вести!
Коментари

[fbcomments]