Категории

Водителка на временска прогноза имаше неочекуван гостин кој ги насмеа сите

(ВИДЕО) Поради пандемијата, многу работи се променија, така што ние правиме сè повеќе од тоа од дома и главно успеваме. Сепак, за време на временската прогноза што ја водеше од нејзиниот дом, необичен гостин влезе во рамката на водителката Лесли Лопез.

Имено, нејзиниот син започна да оди и сега никој не може да го спречи. Нолан има 10 месеци и за време на програмата на Лесли влезе во кадарот.
„Тој оди сега, луѓе, јас ја изгубив сета контрола“, рече Лопез пред да премине на рекламата.
Многумина кои наидоа на видеото ја пофалија Лопез за нејзината присебност и професионалност и покрај тоа што ги прекина нејзиниот син.

Лесли беше поддржана и од Ден Ратер, познат новинар и раскажувач, кој коментираше: „Понекогаш да работиш дома значи неочекувани моменти“.

Прегледи:
540
Објавено на:
03.02.2021