Возач на училишен автобус собрал пари за да им купи подароци за Божиќ на децата кои ги вози

Ова е Куртис Џенкинс, возач на училишен автобус. Тој го прашал секое од децата во автобусот што сакаат за Божиќ и им ги остварил желбите. Купил подароци за секое од нив. Ова не потсетува дека во животот сѐ уште има прекрасни луѓе на кои им е најважно да ги направат другите среќни.

Неговата жена раскажува дека тој го планирал ова изненадување за децата со месеци. Тој кога бил мал растел во сиромашно семејство и не добивал многу подароци за Божиќ, па токму поради тоа имал огромна желба да ги усреќи децата кои ги вози секојдневно.
Коментари

[fbcomments]