Категории

Воздигнувачки благослови за денот недела

Недела, денот по којшто сите длабоко во себе копнеат. Време е да ја обновите својата енергија, мотивација и да се издигнете во позитива.

Нека овие инспиративни пораки се внесат во Вас, во Вашата долготрајна меморија за да се исполните со слатка и долготрајна среќа:

1. За да ја направите прекрасна неделава, размислете што би можеле да направите за да ја направите неделава прекрасна и за некој друг.

2. Искажувањето на благодарност е совршен начин да ја направите Вашата недела прекрасна.

3. Среќна недела. Ние сме одговорни за ред и мир во нашите животи.

4. Вашата фраза за денес и за секој нареден ден е: Сѐ што имам е сѐ што ми треба и сѐ што ми треба е сѐ што имам во овој момент.

 

Прегледи:
148
Објавено на:
27.11.2022