„Враќање дома за Божиќ“ е можеби најубавата и најтоплата Божиќна реклама (ВИДЕО)

Враќањето дома кај најблиските, особено за време на празниците е најубавото чуство на светот.

Тој момент го искористил аеродромот Хитроу за нивната Божиќна реклама. Резултатот е можеби најубавата празнична реклама годинава. Погледнете:
Коментари

[fbcomments]