Вреќи за удирање на улиците околу Менхетен за ослободување од стресот

Целта е минувачите да можат во моментот да ги изразат своите фрустрации на јавно место, пред да започнат со секојдневните стресни обврски, надевајќи се дека ќе се чувствуваат подобро.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by designboomcn (@designboomcn) on


Концептот нуди одредени места каде што минувачите можат да се ослободат од секојдневните фрустрации. Јавните вреќи за удирање претставуваат излез на овие негативни емоции и служат како средство за развивање и решавање на личните проблеми на еден здрав начин – исфрлајќи ја негативната енергија од себе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Kyra Hooton (@happyfilmfox) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Collomb (@gillcollomb) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Plat4om (@plat4om) on
Коментари

[fbcomments]