Време е за бањање, но на овие кучиња не им се допаѓа таа идеја… (ВИДЕО)

Бањањето на кучињата е неизбежно, но тоа не значи дека е доброволно. 

Едноставно некои кучиња имаат проблем со водата и процесот на бањање и не го кријат тоа. Можеби тие си имаат мака, но нас убаво ќе не насмеат.
Коментари

[fbcomments]