Категории

Време е за хумор

Животот не би бил тоа што е да не би биле шегите коишто на некој начин искажуваат некаква вистина. Доколку Ви треба доза на смеа, слободно послужете се:

1. Доколку мажите би имале менструација:

2.  Она кога женско ќе каже :„Не ми треба машко, знам како да ставам масло во колата“:

3. „Господе, фала ти што ми обезбеди работа, но ако збогатување од лотарија е дел од твоите планови, тука сум и спремен/на сум“:

Прегледи:
263
Ознаки:
· ·
Објавено на:
19.03.2023