Категории

Време е за пролетно уредување на домот: Најдобри идеи за дворот и терасата!

Иако времето сѐ уште е нестабилно и променливо, време е за садење на цвеќе и средување на балконите и дворовите!

Ако немате инспирација како да го разубавите својот двор, погледнете ја оваа галерија и добијте идеја.

 

Прегледи:
811
Објавено на:
27.05.2019