Категории

Време е за смеа: безвременски шеги кои не излегуваат од мода

Смеата е есенцијално нешто кога станува збор за Вашето здравје, а ние секогаш сме тука да Ве насмееме. Уживајте во хуморот што следи:

1. Кога сте грди, но секогаш правите напори да фасцинирате со Вашата појава:

2. Кога некој Ви каже дека сте премногу млади за да бидете изморени. Во ред, Вие сте премногу стари за да бидете живи, па што:

3. Кога Вашите родители Ви објаснуваат како тие оделе до училиште:

4. „Мамо, може ли да те прашам нешто без да се налутиш?“

 

Прегледи:
103
Објавено на:
19.01.2023