И ТОА ИЗМИСЛИЈА: Апликација која го намалува плачот на бебето! (ВИДЕО)

Quiet Night “бејби iPod” користи паметен систем кој бебето го држи заинтересирани штом се разбудат и почнат да плачат.На овој начин вие ќе работите на нивниот психолошки развој и ќе се намали за дури 50 %.

Уредот Quiet Night “baby iPod“ им овозможува на родителите да на мира спијат додека нивните бебиња од само неколку месеци самите ја регулираат музиката која ги успива.На тој начин ќе го избегнете нивното плакање, станување во ноќта и нервозата кои се предизвикани со прекинување на сонот.

Ова е паметен систем кој бебето ќе ги држи заинтересирани штом се разбудат и почнат да плачат.На овој начин, може да го намалат плакањето за дури 50%,

На оваа идеја се сетиле Бен (34) и Хермиона (29) благодарејќи на макотрпната работа на Универзитетот во Бристол.Ти учествувале во ова 20 години во долгото истражување како би дошле до адекватно решение.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=m3CQUZqPCmM[/tube]
Коментари

коментари