За многу детски насмевки, Маша и Медо викендов доаѓаат во Зоолошка градина Скопје!

Зоолошка градина Скопје не престанува да ги изненадува и забавува посетителите, а особено најмладите и најдрагите гости. За таа цел, овој викенд, во сабота и недела од 12:00 до 15:00 маскотите Маша и Медо се подготвени за дружење со сите оние кои ќе изберат да ја посетат Зоолошката градина во попладневните часови.


За многу искрени детски насмевки и одлична забава, се гледаме во ЗОО Скопје со омилените детски јунаци!
Коментари

коментари