Категории

ЗА НАШИТЕ ДЕЦА – Помогнете малата Ивана Петреска да го спаси видот!

Ивана е 8 годишно дете која има општа дијагноза – Uvelitis. 2 години е лечена каj нас, но болеста нагло напредува и итно е потребно да се изврши операција која може да се изведе само во странство. Во спротивно ќе дојде до губење на видот на десното око што е вообичаен развој при ваква дијагноза.

ИВАНА ЈА ИМА САМО СВОЈАТА САМОХРАНА МАЈКА КОЈА ПРИМА ИНВАЛИДСКА ПЕНЗИЈА, САМА СЕ БОРИ ЗА ЗДРАВЈЕТО НА СВОЈАТА ЌЕРКА И НЕ Е ВО МОЖНОСТ ДА СОБЕРЕ СРЕДСТВА ЗА ОПЕРАЦИЈАТА….

ПОМОГНЕТЕ СПОРЕД ВАШИТЕ МОЖНОСТИ – ВАШАТА ПОМОШ Е НЕОПХОДНА! ПОДДРЖЕТЕ НЕ, ЗАЕДНО ДА ПОМОГНЕМЕ И ОВИЕ ДЕЦА ДА СТАНАТ НЕЧИИ РОДИТЕЛИ!

Ве молиме приклучете се и Вие во оваа акција! Донирајте на следниов начин: https://bidihumansega.mk/

Приклучете се – Вашата помош преку Фондацијата ДОПИР ќе стигне секогаш до децата на која навистина им е најпотребна!!!

За малата Ивана до денес се собрани 101.400 денари. Потребни се уште 378.600 денари. Поради итноста на операцијата за да не го изгуби видот, апелираме да помогнеме сите! Колку побрзо собереме средства,
Ивана Петреска веднаш ќе замине на неопходната операција!

БИДИ ХУМАН СЕГА – ДОНИРАЈ – ПОМОГНИ ОД СРЦЕ!