За неа не постојат граници: Жената родена во овој хороскопски знак е силна како карпа

Таа е разноврсна и крајно шармантна и ужива во секое ново искуство.

Жената Стрелец победува многу предизвици, паѓа и продолжува, посилна од кога и да било. Таа не знае за граници и секогаш е во потрага по вистината.

Жената родена во овој знак е личност која навистина може да води во сè. Таа се стреми секогаш да биде успешна и инвестира многу во себе, во своето знаење и сè заради напредокот што сака да го направи. Таа се бори да постигне убави резултати и целиот живот се сведува на тоа.

 

Љубопитна е па затоа постојано се развива

Жената стрелец е љубопитна и секогаш радознала. Со овој знак управува куќата на филозофијата, а жената Стрелец ја бара вистината во сите околности. Таа длабоко го истражува секој маж, жена или дете и темите за разговор можат да се движат од политика преку религија до сексуална ориентација.

 

Ништо не е надвор од границите или табу во нејзината потрага по одговори

Таа е разноврсна и крајно шармантна и ужива во секое ново искуство. Жените стрелци обично се чесни и независни, што многумина сметаат дека е привлечна комбинација.
Коментари

[fbcomments]