Категории

За сите ние кои не можат да си простат на себеси – Грешките се само дел од она кое ве прави човек

За оние кои не можат да си простат на себеси. Ве молам запомнете дека простувањето е патување бидејќи не може да дојде преку ноќ. ⠀
Дозволено е да бидете разочарани од себеси, но сепак да се обидувате да си ги простите своите грешки во истиот момент. ⠀
Вие сте достојни за љубов дури и среде хаос. ⠀

Вие сте сепак скапоцено суштество,и покрај тоа што сте во празнината на копнежот за мир. ⠀
Да се биде уметничко дело во тек изгледа убаво и на вас. ⠀
Простување изгледа исто како и тишината на морето.⠀
Можеби, после сето ова време, веќе сте излечени.

Прегледи:
122
Објавено на:
23.07.2021