Категории

За сите оние кои дочекот ќе го прослават во кревет: 3 секси пози за нежно водење љубов!

Уживајте во водењето љубов на еден сосема нов начин и направете ги овие празници незаборавни. Пози коин гарантираат заедничко уживање и зближување со партнерот како никогаш претходно.

Шеќерна лажичка

Ставете ја ногата како „мала лажичка“ преку партнерот и нека ви го милува клиторисот. Зошто е ова романтично? Имате максимален контакт на телата кој сигнализира дека го посакувате и сакате уште.

Лулашка

Вашиот партнер нека седне на ивицата на каучот, а вие во негово крило. Нежно нишајте се и цврсто гушнете се. Зошто е ова романтично? Тоа е прегратка со партнерот во која сте свртени лице кон лице, а има голем потенцијал за оргазам.

Фигура 8

Лежете на грб со малку подигнати колена и со перница под својот задник. Партнерот може полека да влегува во вас со спори и кружни движења.

Зошто е ова романтично? Оваа поза ви дава време за подигнување на напнатост која доведува до оргазам.

Прегледи:
280
Објавено на:
31.12.2018